Eilen sitten pyörähdettiin Tampereella ipanan kanssa. Minun piti käydä Koskikeskuksessa, joten ipana pääsi mukaan. Kävin ennen reissua hieromassa erään koiran Hervannassa ja Roihu nukkui sen aikaa autossa tyytyväisenä. Käytyäni koskarissa pääsi Roihu kanssani kaupungille kävelemään. Kauhian kaukana ei käyty, oli kuitenkin suht lämmin ja Roihulla selvästikkin kuuma. Ostettiin jäätelö, joka minun tuurillani tietysti tippui (oikeastaan vohveli petti ja murtui), onneksi kiltti jäätelömyyjä antoi meille uuden (olin siis päässyt kahden metrin ja parin lipaisun etäisyydelle kojusta). Toinen jäätelö saatiinkin sitten Roihun kanssa syötyä menestyksellä.

Pienen lenkin jälkeen palailimme autolle ja näimme 4kk:n ikäisen sekarotuisen poitsun, Röllin. Rölli olisi ollut kovin innokas leikkimään, mutta oli aikas raisu tapaus. Kuitenkin kaverukset painivat hetken aikaa kävelytiellä, kunnes meidän oli pakko jatkaa (parkkiaika loppui). Roihu kyllä selvästi nautti painiseurasta.

Lisäksi eilen pyörähdimme paimennustreeneissä katselemassa kun Tuittu paimenteli lampaita. Oli taas uusia kivoja kavereita, joiden kanssa painia nurtsilla.

Tänään tuli hoitolaan Toopen sisko Pulla uuden kaverinsa Piparin kanssa. Roihu sitten leikki Pullan ja Piparin kanssa hetkisen ja hyvin tuntui sakilla menevän. Pitänee pyytää Piparia joskus meille leikkiseuraksi kylään.

Muuta ihmeellistä ei ole sitten tänään tapahtunutkaan, käväistiin pikaisesti koirakentällä etsiskelemässä tuttua eläinlääkäriä, muttei tietenkään törmätty siellä. Pitihän sitä silti käydä putkea tekemässä kentällä kerran. Oli vain kentän putki paljon jännempi kuin tuo kotipihan miniputki. Hyvin silti meni!

Jospa sitä huomenna pyörähtäisi Tampereella keskustassa kun pitää käydä kirjastossa palauttamassa muutama myöhästynyt kirja.