Jäi tämän päivän tokot väliin, mutta eipä tuo mitään.

Perjantaina käytiin sivusta Roihun kanssa seurailemassa agiliitoa ja otettiin hieman keinua. Minä sitten fiksuna menin yksinään tekemään keinua Roihun kanssa ja huonostihan siinä kävi. Noh...pienellä avustuksella saatiin homma kuitenkin korjattua. Onneksi tuo otus unohtaa nopeasti ikävät kokemukset ja sen saa nopeasti toimimaan, vaikka alkuun olisikin jotain ikävää sattunut. Lisäksi otettiin iiiihan pieniä pätkiä seuraamista ja katsekontaktia. Hienosti meni!

Kotona ollaan treenailtu. Sisällä ollaan otettu kaukoja, tosin pääsääntöisesti vain istu-maahan kuviolla. Aika kivasti meni, ainut vain, että takapalkka tuntui neitoa häiritsevän. Ihan kamalaa kun on ruokaa selän takana ja siihen ei saa mennä ilman lupaa! Onneksi tuolla on kuitenkin nopeat hoksottimet, joten ei siihen kauaa mennyt kun tajusi homman jujun.

Tänään yritettiin nyt illalla tokoilla, mutta valitettavasti Roihulla sattui jokin oik. etutassuun ja nilkutti sen verran pahasti, ettei sitten mitään oikeastaan tehty. Toivottavasti tassu paranee ja päästään taas huomenna treenailemaan tuossa pihalla.

Neito on ihan mahdoton nykyään karkailemaan pihalta, joten on sitten hihnassa kiinni ilman valvontaa.