Tänäänkin ollaan taas puuhailtu kaikenlaista. Aamulla lähdettiin käymään asioilla, tai minä lähdin ja nappasin neitokaisen mukaani. Käväistiin Lempäälän keskustassa hieman kävelemässä, Roihu treenaili siis hihnassa kulkemista. Lisäksi Roihu treenaili kaupan ulkopuolella odottamista kun kävin vakuutusyhtiössä ja Sportiassa. Hienosti osasi neito istua paikoillaan odottelemassa. Kovasti vain kiinnosti kävellessä mennä ihmisten luo. Muuten mentiinkin oikein hienosti, maltettiin istua valoja odotellessa yms. Mustissa ja Mirrissäkin pyörähdettiin, Roihu pelästyi lavapumppua, jossa oli kyydissä kissanhiekkaa. Itse en ollenkaan tajunnut lavan tulemista kunnes väistin ja Roihu sitten pelästyi hökötystä. Riuhtaisi sitten aika voimalla sivuun, mutta kuitenkin meni kurkkimaan minne lava meni, kiinnosti siis jonkin verran mikä se juttu oli. Unohtui kyllä aika nopeaan tuokin, neito keskittyi nimittäin kuolailemaan ihanaisia herkkuja.

Kotona ollessa sitten keksin rakennella meille uusia esteitä. Raahasin tikapuut tuohon nurmelle, samoin lankun ja parit tukipuut, joille sitten virittelin systeemini. Tein Roihulle siis uudenlaisen puomin, mutta keskiosana oli vain tikapuut laudan sijasta. Ajattelin ensin, ettei Roihu lämpene tikapuille, mutta neito pääsi taas yllättämään. Lauta oli liukas ja kapea, joten neidon keskittyessä namiin meinasi jalat lipsua hieman laudalta. Kun pääsin tikapuuosiolle, niin hommahan alkoi sujumaan aika mallikkaasti. Neitohan meni tikapuita kuin vanha tekijä! Ja kun minä vielä otin häiritsevän namikäden pois, niin sujui homma entistä paremmin! Roihu jopa meni vapaaehtoisesti itse kiipeilemään. Tuskin tulee siis tuollaistenkaan esteiden kanssa ongelmaa, jos pääsemme joskus sinne pelastuspuolelle (?), kuka tietää.

Lisäksi hieman tokoiltiin pihalla. Pidettiin tunnarikapulaa taas suussa, otetiin paikoillaan istumista, seuraamista vähän. Maahanmenoissa oli ongelmaa kun maa oli märkä, niin neito alkoikin hienostelemaan! Yllättävää tuon tapauksessa. Noh...pitää vain treenata lätäköissä (niitä kun tuntuu riittävän taas).

Nyt illalla sitten agitreeneiihin. Saatiinkin ottaa Roihunkin kanssa keinua ja puomia. Vauhtia oli aika paljon lisää kuin edellisellä kerralla! Ohjaaja jo hieman varoittelikin, että nopea koira tulossa (ihanko tosi!). Lisäksi putkea ja pujottelua. Mukavaa oli! Eikä Roihu muuten yhtään muistellut keinua pahalla, sekin piti vetää vauhdilla, onneksi oli Sanna hieman pitelemässä keinun päässä, ettei rämähtänyt. Nyt vain pitäisi saada esteet ensi kesäksi kuntoon, jotta päästäisiin johonkin ryhmään treenailemaan.

Maneesissa otettiin sitten hieman paikkamakuuta, oli hyvää häiriötä tarjolla. Hienosti tapitti neiti maassa, ei edes yrittänyt nousta. Tunnarikapulaa pideltiin myös tuolla suussa, hyvin pysyi. Kaukoja otettiin hieman, yritetään nyt vahvistaa ensimmäistä istumaannousua. On se vain kumma miten vaikeaa se voi olla...nyt pitää alkaa palkkaamaan useammin tuota ensimmäistä nousua (vaikka olenkin omasta mielestäni aika hyvin palkkaillut).

Pois lähtiessä Roihun piti pöhähtää vielä metalliselle liukuovelle. Eipä siitäkään mitään paniikkia tullut, hieman vain pöhähdettiin.

Huomenna sitten Treelle reenailemaan. Ja nähdään taas Pimukin!