Tänään sitten suuntasimme Tampereelle treenailemaan. Paikalle tulikin ihan mukavasti porukkaa, myös Tuin pentu Pimu. Treenikenttä vain oli aivan jäässä, joten siirryimme nurmialueelle, jossa ei ollut niin märkää. Minulla oli kaikki tytöt mukana, Toope sai jäädä kotia.

Roihun kanssa otettiin paikkamakuuta, olikin mukavasti häiriöitä ja neito pysyi oikein mainiosti. Seuraaminen ei meinannut sujua, kiinnosti jäniksen papanat enemmän. Hassua kyllä, ettei toiset koirat ja ihmiset niinkään, mutta kaikki syötävä...lelun avulla saatiin kuitenkin ihan mukavia pieniä pätkiä, tosin lelun kanssa tuo tahtoo edistää ja vetää poikittain miun eteeni.

Ruutua otettiin pari kertaa, se kun oli viime ohjatuissa ongelma (ei meinannut mennä kun yskäisin jne...). Ensimmäisellä kerralla näytin kun vein lelun ruutuun, hyvin sinkosikin sitten ruutuun. Seuraavalla kerralla vei Pia lelun sinne ja minä tein Roihun kanssa pieniä käännöksiä, jottei neito tajunnut lelun viemistä. Ja hienostihan tuo taas meni ruutuun! Ei siis tällä kertaa mitään ongelmia. Metallinoutoa otettiin kerran, heitin kapulan ja lähetin Roihun sivulta, en siis antanut lähteä enää niin vauhdikkaasti kuin ennen. Roihulla meinasi ensin mennä hieman ohi kun vauhdilla juoksi. Löysi kuitenkin kapulan ja kaappasi sen suuhunsa ja toi nätisti. En ottanut sivulle istumaan, jotta pysyi suussa.

Tehtiin liikkeestä seisomista taas minun peruutellessa ja Roihun käveli edessä, käsky ja pallo lensi. Hyvin meni ne pari kertaa mitä tehtiin. Tehtiin kerran liikkeestä maahanmenokin ja ei valittamista! Tosin itse pysähdyn lähes heti palkkaamaan ja käännän kroppaani vielä varmistelemaan, mutta muuten tuo menee jo oikein vauhdikkaasti ja hienosti!

Oli treeneistä muutakin hyötyä. Juttelin Kaarinan (häneltä löytyy nuori bc-uros Hiski) kanssa ja voivottelin kun meillä ei ole Roihun kanssa pari viestiin. Kuinka ollakaan, että Kaarinalta ja Hiskiltäkin puuttui pari! Hommahan oli sitten sillä selvä. Kokeiltiin jo hieman siinä nurmikolla hommaa. Hiskihän tuli kuin ammus minun luokseni kutsuessa (aivan ihanan valloittava pakkaus!). Roihulla ei sujunutkaan aivan yhtä hienosti. Ensinnäkin minä päästin irti aivan liian aikaisin Roihusta (Kaarina ei ehtinyt kutsumaan) ja toisekseen ruutu oli aivan liian lähellä ja Roi sinkaisi sinne. Noh...Roihu takaisin ja mentiin sivummalle. Homma uusiksi, Roihu ei silti kiinnostunut Kaarinasta vaan sinkoili hieman sinne ja tänne (nenä maassa pupun papanoita etsien), mutta meni kuitenkin lopulta Kaarinan luokse. Seuraavaksi sitten Roihun lempilelu Kaarinalle, niin johan alkoi tapahtumaan. Eiköhän se tästä ala sujumaan, Roihu ei varmaan tajunnut miksi pitäisi nyt mennä ihmisten luokse kun aina treeneissä pitää olla minun kanssani. Ensi viikolla päästään kokeilemaan uusiksi, toivottavasti alkaa homma sujumaan paremmin Roihunkin osalta.

Sitten lähdettiin Teron kanssa metsään. Ajeltiin Pajerolla Iittalan sivuteille, jossa meidän kaivuri on hommissa (Tero siis meni tankkaamaan ja me oltiin koirien kanssa seurana). Päästin koirat autosta ja lähdettiin rämpimään konetta kohti. Koirat sinkoilivat onnessaan pitkin ja poikin hakkuualuetta. Sitten kun pääsimme autolle takaisin, niin otettiin starttipistooli taas esiin. Muu sakki autoon ja Roihu maahan paikoilleen. Tero meni ensin kaummas ja ampui, Roihu vain katsoi laukauksen suuntaan, muuten ei hievahtanutkaan. Lopulta Tero tuli vajaan 10m päähän ampumaan ja minä vielä siirryin Teron viereen ja jätin Roihun makaamaan, eikä mitään ongelmaa. Hyvä näin :)