Nyt ollaan otettu muutama päivä hieman rauhallisemmin. Pitää välillä harjoitella myös rauhoittumista, mekin ollaan kuitenkin treenailtu useampi päivä putkeen. Nyt siis rauhallisempaa eloa keskiviikko ja torstai, ihan vain peruslenkit ja ulkona puuhailua. Kyllähän tuo neito on ollut aika energinen, mutta selvitty ollaan. Tosin keksi kyllä todella hienon tempauksen tässä eilen. Kävi kakalla meidän sängyssä! Että kehtasikin!

Tänään kuitenkin palattiin taas treenailun iloihin. Ihan vain vähän ulkona puuhasteltiin yhdessä, lyhyesti ja ytimekkäästi. Aloitimme lyhyellä paikkamakuulla, hyvin palkkaa ja lyhyellä matkalla. Ei oirettakaan ylösnousemisesta tms. Seuraamista pieniä pätkiä...Roihulla on nyt ennakoiminen ongelmana. Ollaan siis otettu liikkeestä maahanmenoa ja neito ilmiselvästi ennakoi hirmuisen paljon! Nyt on pakko jättää tuon treenailu vähemmälle. Seuraamisessa otin nyt lelun lisäksi, ettei vain alkaisi ennakoimaan ja vetämään maahan noin innokkaasti. Lyhyet pätkät menivätkin lelulla aika kivasti.

Liikkestä seisomista sitten otettiin sen puoleen. Ensin namilla pysäytin, kunnes päätin taas siirtyä leluun. Tosin Roihu ei ihan heti tajunnut lelua namien jälkeen, mutta kyllä se tästä...alkoi jo hoksaamaan homman. Pitää ottaa pallo käyttöön, niin alkanee luistamaan paremmin. Lisäksi kaukoja, istu-maahan, käytössä uudet käskyt. Muutin nyt kaukoihin istumaan nousussa "up":n käskysanaksi ja maahanmenossa "down". Aloitin noiden opettelun virheellisesti ihan istu ja maahan käskyillä. Hienosti Roihu jo noita käskyjä tottelikin, maahanmeno tuotti vielä kauempaa ongelmia, mutta läheltä menee jo. Lisää vain hinkataan nyt noilla käskyillä ja oikeilla siirtymisillä, niin hyvä tulee. Palkka oli takana ja nyt toimi hyvin, Roihu malttoi hienosti odottaa takapalkkaa.

Tunnariakin otettiin hieman, lumihankeen piilotettuna ja lisäksi namia ympärillä. Hyvin toi, nyt vain alkaa olemaan ongelmana kapulan sylkäisy. En ole tarpeaksi ottanut vain kapulan pitelyä. Nyt sitten aletaankin ottamaan lisäksi kapulan pitelyä sivulla. Malttia tarvitaan siis.

Roihulle ammuttiin lisäksi taas neljä kertaa. Ensimmäisellä kerralla riehuttiin lelun kanssa, Roi irroitti laukauksen kuullessaan lelusta, mutta tarttui samantein kiinni, toisella kerralla ei reagoinut noin paljoa, hieman kuunteli ja hölläsi lelusta. Kolmannella kerralla ei lelun kanssa enää edes reagoinut, neljäs pamaus otettiinkin sitten maassa maaten...annoin sattumoisin samaan aikaa namia kun paukku tuli, joten eipä tuo reagoinut siihen ollenkaan. Ahne kakkikseni ;)