Jospa sitä taas saisi kirjuuteltua tännekin. Pentujen takia on ollut pientä taukoa, joten jospa tässä nyt petrattaisiin asian suhteen!

Roihu on viihdyttänyt lähinnä pentuja lähiaikoina, joten himotreenailut on nyt jääneet aika vähille. Kuitenkin pientä tokoilua ollaan harrasteltu. Ihan mukavasti on mennytkin, ruutu on tosi kiva Roihun mielestä (kiitos lelun, joka on ruudussa), tunnariin pitäisi saada nyt malttia lisää (ei malta haistella omaa kapulaa, vaan mikä tahansa kelpaa). Noudot sujuu hyvin, nyt vain pitäisi harjoitella kapulan kanssa sivulle tulemista. Seuraamisen pätkät ovat menneet yllättävän hyvin, tosin olemme pitäneet sessiot lyhyinä, ettei into lopahda.

Eilen käväisimme tokotreeneissä Roihun kanssa, tosin Tuittu sai olla ohjatun treenien ajan kentällä, Roihun kanssa otin sitten erikseen kun kenttä oli tyhjä. Uutena otimme hyppyä, Roihu tosin seurasi vain minun kättäni, eikä keskittynyt niinkään hyppyyn, pitänee harkita lelun käyttämistä tuossakin liikkeessä.

Perjantaina katselemaan sivusta agitreenejä (Tuitun treenit oikeastaan kyseessä, mutta härpäke saa tulla mukaan) ja sunnuntaina sitten taas tokoilemaan! Ja tällä kertaa Roihu pääseekin ohjattavaksi, jotta saadaan otettua vähän häiriön allakin jotain pientä.