Onneksi on taas pakkasta. Kuinka ihanaa lenkkeillä koirien kanssa kuivassa! Huomaa kyllä, että tänäänkin käytiin parit tunnin lenkit heittämässä ihan vain sen takia kun on niin hyvä keli.Katselin miltä tuleva viikko näyttää sään kannalta ja tuntuivat lupailevan pientä pakkasta melkein koko viikolle, tosin lauantaille taas plussaa :(

Saatiin hyppyeste tehtyä (edellinen kun mystisesti hajosi), joten ollaan päästy treenailemaan hyppyä. Ensin lelun kanssa, heitto yli ja koira perään. Ihan ok meni, mutta päätin kuitenkin kokeilla namia. Homma alkoikin sujumaan odotettua paremmin. Ensin läimäisin alustalle namia ja näytin Roihulle, sitten neito toiselle puolelle estettä ja aivan kuten odotinkin ahmatti tytsämme pomppasi kuin pienin pupunen esteen yli. Tätä sitten muutama toisto. Myöhemmin sitten lisäsimme esteen takana seisomisen liikkeeseen. Namia vain naamaan ja minä siirryn samalla sitten Roihun sivulle, en ole käskyttänyt istumaan sivulla, muuten alkaa ennakoimaan sitäkin vielä.

Ruutu oli eilen mielenkiintoinen. Kävin laittamassa lelun ennakkoon ruutuun. Lähetin Roihun sitten myöhemmin ruutuun ja neito kiersi ruudun oikealta puolelta ruutuun! Tajusin siinä sitten, että kuljin itse juuri samaa reittiä ruudulle kuin mistä Roihu meni ruutuun. En oikeasti tiedä vaikuttiko se jotenkin vaiko ei. Hyvin ei kuitenkaan mennyt. Toinen lähetys lähempää ja vein lelun Roihun katsellessa suoraan ruutuun, enkä sivusta. Ja hienostihan se sitten meni. Ei ymmärrä taas. Tänään sitten tehtiin samalla tavalla, tosin minä vein lelun ennakkoon ja kulkin suoraan ruutuun, enkä sivusta. Hienosti meni neito nyt ruutuun, tosin lelu ei jostain syystä kelvannut vaan jätti sen sinne? Kävi kuitenkin hienosti ruudussa, enkä yrittänyt millään käskyllä pysäyttää edes, otimme sitten vain uudestaan. Toisella kerralla lelun vieminen taas nähtiin ja nyt lelu kelpasikin. Just...että näin tänään. Mitähän huomenna?

Luoksetuloja otin ihan läheltä, että saadaan sitä sivulletuloa paremmaksi. Aika laiskasti tuntui tulevan (johtunee matkasta, tuntui hieman epäröivän?), mutta ihan nätisti pienellä käsiavulla sivulle. Kolmannella kerralla kun oli tarkoitus palata palkkaamaan, niin neito olikin noussut. Kerpele. Noh...istumaan vain ja jättö. Hyvin pysyi ja palkan sai. Vähän samaa ongelmaa oli havaittavissa paikkamakuussa. Aikaa oli varmaan kulunut puolisen minuuttia, niin neito nousi (nuuhki jotain maasta) ja minä sitten aika räväkästi menin laittamaan neidon takaisin maahan. Minuutin (tai yli?) jälkeen kävin palkkaamassa ja jatkoin vielä hetken. Taisi tuo paikkamakuu (jollei epäonnistunutta lasketa) ollakin sitten reilut 3min lopulta :) ja hyvin nökötti loppuajan. Pitää vain kieltää kaikki haistelut yms. tuon liikkeen aikana.

Tänään onkin sitten joku ihmeellinen kääminpolttamispäivä. Tunnarikapulalla taas harjoiteltiin pitelyä ja neiti sitten erehtyi sylkäisemään jalkoihin. Noh...nätimminkin olisin voinut reagoida. Sanotaan vain, että virhe oli pölläyttää tuota noin pienestä virheestä, sitä sitten korjailtiinkin hetki. Onneksi tuo kuitenkin unohtaa minun pahat tekoni nopeasti ja palautuu suht kivasti. Eli tehtiin taas kapulasta kiva juttu, heitettiin pari kertaa ja päästin Roihun hakemaan, sitten pysyi taas kapula suussa istuen. Parasta nyt vain oppia minun lopettamaan heti treenaus, kun käpy meinaa palaa.

Kaukoissa otettiin aluksi istu-maahan. Olen nyt päästänyt Roihun takapalkalle aika useasti ensimmäisestä istumisesta, sehän se yleensä nimittäin mättää. Nyt oli sitten neiti sitä mieltä, että ensimmäisen nousun jälkeen täytyy saada se palkka takaa. Minä olin hieman eri mieltä ja sainkin Roin tekemään töitä. Meinasi neiti vain kääntyä hieman vinoon aluksi...korjattiin sitten sitäkin. Hienostihan tuo jo tekee nuo vaihdot läheltä, vahvistan nyt kiltisti vielä tuossa lähellä niitä, nimittäin taas tuli ahnehdittua ja mentyä hieman liian kauas, niin eipä noussut istumaan. Plaah...ahne kakka kun on. Lisäksi sitten otettiin istumisesta seisomiseen vaihtoja. Eli Roi istumaan ja käsiavulla seisomaan. Ihan hienosti alkoi sujumaan, palkka jälleen takana. Liikaa ei tuota kuitenkaan tahkottu, jatketaan huomenna tai myöhemmin.

Seuraamista pienissä pätkissä, hienosti meni lelun kanssa (lelu piilotettu treeniliivin rintamukseen, näkyi hieman). Nyt vain hiotaan ja hiotaan.

Namiruutua otimme jälleen. Tällä erää palkkana oli Roihun omat pöperöt ja ruudun koko vain 1mx1m. Ihan hienosti neito työskenteli, kaksi kertaa tosin lipesi hieman ruudun ulkopuolelle, palasi kuitenkin nopeasti ruutuun ja työskentely jatkui hyvin. Yritän motivoida itseni nyt tekemään ainakin joka toinen päivä namiruudun, jotta saataisiin tästä uusi kiva juttu meille (ja josta voidaan hyvin siirtyä sitten jälkeen...).

Eilen taas katseltiin lampaita, maltilla ja vain hetki, liinassa oli kiinni. Hyvin meni, vaikka taas intoonnuttiinkin hieman liikaa. Varovaisesti jatkellaan tätä hommaa.