Nyt ollaan otettu aika rauhallisesti treenien suhteen. Joka päivä (taisi kyllä olla joku välipäiväkin, tiistai?) ollaan otettu jotain pientä. Ollaan siis keskitytty kaikkeen pieneen ja mukavaan. Tänä aikana ollaan taas käyty omilla lampaillakin hieman paimentelemassa, siitä ei mitään ihmeempää mainittavaa, aika samalla tavalla menee kuin ennenkin. Nyt annetaan kuitenkin lampaillekin joulurauha :)

Tokoiltu ollaan, hieman. Kaukoissa ollaan nyt alettu ottamaan sisällä istumisesta ylös seisomaan, lisäksi tietysti perinteinen istu-maahan. Välillä toimii istu-maahan erittäin loistavasti ja välillä taas ei (?). Noh...jatkamme harjoituksia.

Metallia otimme tuossa yksi päivä, hyvin piti suussa sivulla istuessa ja hakikin hienosti. Eiköhän me kesään mennessä saada tuo tuomaan kapula jo sivulle ja pitelemään sitä siinä tarvittava aika suussakin.

Paikkamakuut on menneet nyt hyvin! Kaikki makuut ovat olleet yli 2min, yleensä sen hieman vajaa 3min. Ainut vain, että neidon pää pyörii silti maatessa, mutta kunhan nyt vain pysyisi siellä. Sisällä otettiin jo muutaman kerran piilossa paikkamakuutakin, mutta oli vain muutamia sekunteja (ja lisäksi nousi aluksi ylöskin).

Hypyssä aletaan olemaan kohta alokkaan tasolla, en jaksa tehdä tuosta mitään todella mahtavaa, jotenkin tuntuu niin tyhmältä tuo alokkaan hyppy. Roihu vain hyppää todella lähelle estettä, mutta saanemme tuon vielä korjattua. Tänään oli kyllä hypyn suhteen huono päivä, taisi olla ajatukset taas namiruudussa, jonne odotteli pääsevänsä.

Namiruudusta onkin tullut namikolmio :) nyt alamme sitten pienentämään alaa ja kohta tekemään ehkä jo pienen pientä jälkeäkin? Tuolla ipanalla on vain hirmuinen hinku aina kun aavistelee minun tallanneen namiruudun. Kauhea into päällä poukkoilee ympäriinsä ja etsii ruutuansa. Hyvin kuitenkin malttaa työskennellä ruudussa, ei poukkoile enää siellä kun vetää nappuloita nassuunsa.

Tarkkuusetsintää ollaan sentäs iltaisin otettu sisällä. Aika hyvin ipana löytää jo esineet, vaikka olisivatkin hieman "piilossa", eli tuolin jalan vieressä yms. Hirmuisen kauaa ei kuitenkaan jaksa noita vaikeita, joten pitäisi malttaa tehdä vain yksi vaikeampi ja sitten joko helpompi tai lopettaa treenit siihen. Esineinä on ollut nyt kolikko, kynä, Teron työkalu (joku pieni ruuvimeisseli?) ja patteri, hyvin on kaikki ilmaissut!

Tempuista ollaan opeteltu lähinnä läppäisemään tassulla omaa kuonoa, hyppäämään käsieni muodostaman renkaan läpi (eilen aloiteltiin) ja kasia pujottelemaan jalkojen välistä. Ihan vain iltatreeninä nuokin, että yöllä maltettaisiin nukkua.

Pari kertaa ollaan tehty pimeää huonettakin. Tai pimeää komeroa ehkä pikemminkin. Kävimme naapurissa hirsiaitassa hieman kokeilemassa kuinka Roi reagoi pimeään. Minä ensin sisään ja "piiloon" (menin sohvan päälle, ei ollut paljoa vaihtoehtoja, tila on niin pieni) ja Roihu ja Tero sisään perässä. Ensin neiti mietti pari sekuntia ja sitten lähti etsiskelemään minua. Eipä siinä kauaa mennyt kun neito löysikin minut ja pussasi samalla. Toisena päivänä sitten otimme pienessä varastossa saman homman, tosin se oli oikeastaan vielä helmpompi homma...ei ollut paikkaa mihin piiloutua, Roihu suorastaan juoksi suoraan luokseni. Nooh...eipä tunnu neito ainakaan pimeää pelkäävän.