Eilen ja tänään ollaan treenailtu Roihun kanssa esineitä. Toissapäivänä otettiin vain illalla sisällä pari kertaa leluilla, muovipurkilla ja pahvirasialla kuinka homma toimii. Kaikki neito toi hienosti minulle.

Eilen sitten siirryttiin ulos. Tallasin pienehkön alueen (5x10m?) ja annoin Roihun nähdä mihin vien esineen. Otettiin muutama esine, hanska, tohveli, muovipurkki ja kongi. Hanska tuli hienosti, samoin tohveli (joka oli hieman piilossa peräti kiven vieressä), muovipurkin heitin, jotta sain intoa ja hyvin haki. Viimeisenä kongi (tiesin, että olisi pitänyt jo lopettaa), lisäksi laitoin sen vielä hieman piiloon. Roihu yllätti posiviitisesti ja toi kongin suoraan minulle! Jes! Ja siihen lopetettiin. Hieman tokoa lopuksi, kaukoja, jotka menivät kivasti. Luoksetulo, hyvin sivulle ja vauhdilla.

Tänään sitten tallattiin isompi alue. Ensimmäinen (hanska) taisi olla tällä kertaa liian vaikea. Roihu hienosti kyllä liikkui alueella ja etsi, mutta ei meinannut löytää. Pienellä avulla kuitenkin hanska löytyi ja Roi toi sen minulle. Toinen esine oli sitten tohveli taas ja se tuli todella hienosti! Kolmantena kongi, joka oli helpossa paikassa ja hyvin tuli sekin. Viimeisenä uutena esineenä pieni jääkiekko, jonka laitoin kannon päälle ja hyvin tuli sekin perille. Ennen kuin kiekko vietiin, niin leikitin Roihua sillä, jotta siitä tuli kiva esine. Tästä opimme, että en saa (taas!!!) tehdä liian vaikeaa hommasta heti, vaan teemme kivoja helppoja esinetreenejä. Onneksi neidolla on kuitenkin intoa!