Roihu pääsi tänään sitten hakuilemaan. Ensin tallattiin alueet ja Roihu sai pomppia porukan mukana. Samaa hommaa otettiin kuin viimeksikin eli hajuhakuja. Puettiin hienot liivit päälle ja neito hihnaan vielä kiinni. Sai kyllä hajun ennen kuin näki maalimiehen, mutta silmillä tuo loppujen lopuksi vielä meni. Toinen piilo olikin hieman näkyvämpi, joten tuntuu, että tuo haki toisen enemmän silmillään. Kolmas piilo olikin paljon parempi, Roihu ei oikein nähnyt maalimiestä joten käytti jopa nenuaan. Siihen olikin sitten hyvä lopettaa meidän osuus.

Intoa tuntuisi olevan, mutta kun neito vain haluaisi juosta onnessaan ympäriinsä ja haravoida omalla tyylillään aluetta. Tähän ei siis nyt anneta mahdollisuutta. Ensi viikolla taas toivottavasti uudestaan!

Iltapäivällä ei enää otettu mitään ihmeellistä, käytiin koko sakin kanssa vain reilun tunnin mittainen lenkki. Keli ihan loistava ja koirat juoksentelivat pitkin peltoa ja metsiä. Huomenna sitten tavoitteena ottaa esineruutua, tai oikeastaan vain eri esineiden tuomista minulle, katsotaan kuis käy.