Unohtuipa viimeksi mainita, että kelit ovat olleet loistavia! Tai koirien kannalta liian kuumia, mutta emäntä on ainakin nauttinut täysin rinnoin kesästä!

Roihu on taas tällä välin ehtinyt käymään Bauhausissa (en tiedä kehtaanko kohta enää mennä sinne tuon ipanan kanssa, kun joka viikko käydään) ja lisäksi käytiin ostamassa Agrimarketista pujottelukepit (ovat siis sähkölankoja varten suunniteltuja tolppia). Agrimarkettiin oli ilkeät isoreikäiset metalliraput, joista neiti tosin suoriutui loistavasti! Piti tosin pitää tassuja leveällä, ettei raoista tipahda ;)

Pujottelu saatiin tänään (kiitos Teron!) pystyyn pihalle ja pari kertaa sitä jo tehtiinkin. Eihän tuo nyt vielä sitä tajunnut, mutta ehkä kuukauden tai parin päästä jo. Maahanmenoa tuskailin täälläkin jossain vaiheessa (?) kun ei osaa mennä ilman käsimerkkiä maahan. Noh...neiti sitten totesi tuossa toissailtana, että helppo homma! Eli enää ei kättä tarvita siihen hommaan. Nyt tosin sitten tarjotaankin sitä maahanmenoa useammin kuin olisi tarpeen, mutta pieni vikahan tuo on. Seisomista ollaan treenailtu ja ihan mukavasti meneekin, pitää vain tiheästi palkata, ettei ehdi liikkumaan. Paikkamakuu menee ihan jees, tosin tänään mennessäni palkkaamaan ehti hieman nousemaan. Tahtoo tuo pylly vain heilua kun häntä sitä tahtoo heiluttaa. Mutta ahkeraa palkkausta vaan. Hyppyä alettiin nyt ottamaan lelulla, jotta menee reilusti yli eikä seuraa namikättä liikaa.

Tänään pääsikin Beda ja Roihu koirakentälle kun en malttanut pysyä sieltä poissa. Roihulla meni ihan kohtuullisesti. Samaan aikaan kentällä oli vain toinen bc ja parit ihmiset. Jarkko kehoitti meitä ottamaan seuraamista (ja minähän en sitä ole kotipihassakaan vielä ottanut!) ja ohjaajan puolelta menikin plörinäksi. Nooh...kunhan tämä täti taas opettelee ohjaamaan koiraa, niin eiköhän tuo opi vielä seuraamaankin. Molemmat noudot meni hienosti, tosin metallia noudettaessa meinattiin keskittyä erääseen autoon hieman liikaa ja kapula meinasi unohtua. Lisäksi kentältä lähtiessä toiset koirat olisivat olleet niiiin mielenkiintoisia ettei tosikaan. Pitää siis käydä kentällä vain ottamassa leikkiä toisten koirien ollessa lähistöllä.

Tässä eräs päivä lenkillä neiti sitten rymysi ojan ali, semmoisen mustan ojaputken läpihan tuo juoksi aivan onnessaan, eipä tule ongelmia varmaan koskaan mustasta putkesta agissa ;) kaksikin kertaa tuo moisen putken löysi ja eri kohdasta lisäksi. Ja siellä putkessa mennyt vesi vain lisäsi intoa. Ei vaan kohta taida ipana mahtua putkeen kun kasvaa niin hirmuista vauhtia. Pitääkin ensi viikon maanantaina taas punnita ja mitata paljonko on kokoa.

Ensi viikoksi pitäisi saada rokotuksetkin taas! Sitten saadaan luvallisesti käydä eri kentillä ja tapahtumissa.