Jaahas...mitähän kaikkea sitä on tässä tullutkaan tehtyä...Hakumetsään ei päästy, mutta myöhemmin sitten se. Kaupungilla ollaan käyty useampaankin otteeseen ja ihan hyvin on mennyt. Tosin viimeksi hieman ihmeteltiin moottoripyörän paukahdusta ja pörinää, sille piti hieman muristakin. Samoin tänään tuli mies sateenvarjo päänsä päällä ja sillekin piti hieman hurista ja murista. Mikään ei ole kuitenkaan vielä osoittautunut ylivoimaisen pelottavaksi tuolle hirmulle. Itse asiassa yksi päivä itse rämäytin tarkoituksella sateenvarjon tuon ipanan vieressä auki, mutta reagointi oli aika olematonta.

Hieman käytiin viime lauantaina tokoilemassa, Beda ja Tuittukin olivat mukana. Aika hienosti neiti veti, vaikka Aksu hieman "kannustikin" haukkumalla kentän laidalla. Myös kentän sivulla istuttiin ihan kohtuullisen nätisti (pientä vikinää laskematta) kun muut treenasivat. Aika pakkaus! Nyt ollaankin yritetty saada noutoa toimimaan ja hienostihan tuo hakee jo molemmat kapulat! Etenkin tuo metalli minua on pelottanut.

Neiti syttyi myös kanoille, jostainhan se on sekin homma ilmeisesti aloitettava. Lampaitakin käytiin ohjatuissa katsomassa kun Tui oli treenaamassa. Hyvin neiti menee lampaiden perässä, mutta paimennusta touhu ei ole vielä nähnytkään (häntä on nimittäin oikein komeasti pystyssä!). Intoa tuntuisi kuitenkin vielä riittävän hyvin.

Jokin on Roihulla vain silmään nyt sattunut. Tänään on ikävästi rähminyt ja ollaan sitä puhdistettukin hommaan tarkoitetulla aineella. Joko jonkun muun hammas on siihen sohaissut tai sitten itse metsässä sen tökännyt johkin keppiin. Ellei homma ala paranemaan, niin menemme elukkalääkäristä hakemaan apua. Silmä ei kuitenkaan punoita eikä häiritse Roihua. Alaluomessa on pieni turvonnut (?) kohta, jossa sitä rähmääkin tuntuu enemmän olevan. Seuraillaan tilannetta.

Toivotaan, että sade laantuisi ja kelit paranisivat. Viikonloppuna tuleekin Heini poikien kanssa käymään, joten Roihu pääsee Aatoksen kanssa riehumaan! Taidetaan Heinin kanssa vähän liimailla neidin korvia...

Ai niin! Hieman neidin mittoja, korkeutta on semmoiset 40-41cm ja painoa n.10kg! Aika jyhky tuo ipana on. Kylkiluut ja selkäranka tuntuvat mielestäni ihan hyvin, tosin ehkä tuo saisi hieman kevyempikin olla, muttei se mikään läski ole. Katsotaan millainen jätti tuosta tulee!