Eipä ole tullut kirjuuteltua. Ollaan keskitytty nyt Tuitun miesasioihin...tosin Roihuhan oli tuolla yhdellä reissulla mukanakin. Paljon ollaan puuhailtu, nyt ei vaan muistu ihmeemmin mitään erikoista mieleeni.

Roihu tosiaan pääsi mukaan reissuun, kun Tuin kanssa mentiin astutusreissulle. Kun Tui ja Veki sai hommat hoideltua, niin pääsi Roihukin katselemaan vuohia ja Vekiä + Nitaa. Veki ja Nita ottivat molemmat Roihun todella hienosti! Birgitan luota kaarsimme vielä Jyväskylään Heinin porukoille moikkaamaan Leeviä ja Aatosta. Leevi ei ollut sangen ihastunut pikkuneitiin, mutta Aatos suorastaan pienen alkulämmittelyn jälkeen rakastui ;) Aatos ja Roihu sitten riehuivat niin sisällä kuin ulkonakin. Kovasti kaikki surkuttelivat pienen Roihun kohtaloa, mutta minusta tuntuu, että Aatoksen poskikarvat saivat kovemman kohtalon kuin mikään Roihun ruumiinosista. Mukavaa oli!

Pientä taukoa ollut sitten treeneistäkin, mutta kyllä tässä taas päästään vauhtiin. Tänään otettiin hieman sivulla istumista, maahanmenoa ja jalkojen välistä pujottelua. Sekä noutoa & metallinoutoa! Leikitin ensin kapulalla ja sitten ihan itseni viereen vieritin kapulan. Molempien kapuloiden kanssa meni ihan mukavasti. Metallia ensin mietittiin, mutta kyllä sekin sitten taas nousi maasta. Lisäksi leikittiin hieman frisbeellä, josko siitäkin meille joskus laji?

Paukkuarkuutta tuli hieman testattua, kun miehet ampuivat dynamiittia (tai oikeastaan eräs palkattu työntekijä) tuossa vähän matkan päässä. Leikitin Roihua juuri tuolloin ulkona ja neiti kyllä selvästi reagoi, päästi nimittäin lelusta irti ja katsoi jymäyksen suuntaan. Noh...eipä kauaa mennyt kun leluun tarrattiin kiinni ja taidettiin unohtaa koko paukku. Hyvä näin.