Eipä ole ollut keleissä edelleenkään kehumista, onneksi nyt hieman on aurinkokin päässyt pilkahtamaan jossain välissä. Tällä hetkellä neiti nukkuu selkäni takana lattialla, ensimmäinen kerta tänään kun simahtaa kunnolla. Nauttikaamme siis tästä rauhasta hetki.

Ihmeempiä ei ole taaskaan sattunut. Ruokakupin ollessa lattialla osataan jo istua ja katsoa minua anovasti silmiin, jotta lupa heruisi. Tosin jos toiset koirat ovat lähellä, niin silloin tahtoo välillä tulla kiire...

Autoiltu ollaan ahkerasti, en tosin tiedä miksi. Hienosti tuntuu neiti istuvan kuitenkin niin takaboxissa kuin takapenkillä omassa kevythäkissäänkin. Mutta eipä tuosta lienee haittaakaan ole. Tampereella ollaan taidettu käydä peräti kerran tässä välissä, vaikka suunnitelmissa on ollut useamminkin. Roihu pyörähti miun koulullani ihastuttamassa hierojaopiskelijoita eilen ja samalla opettajaanikin. Hyvinhän tuo tuntui menevän, ihmiset on niiiiin ihania. Samalla pyörähdettiin sitten kävelemässä kadullakin aivan autotien vieressä, liikenne on tuossa todella vilkasta, mutta aikas hyvin neiti pärjäsi. Hieman säpsähti isompaa rekkaa, mutta siihen se jäikin, ei muistanut varmaan koko rekkaa enää hetken päästä kun sai nakkia naamariinsa.

Kuljun kartanon parkkipaikallakin käytiin tässä yksi päivä (sunnuntai?) ja yksi pyörä näytti epäilyttävältä Roihun mielestä, mutta mitään paniikkia ei siis asiasta kehittänyt, väisti vain hieman sivummalle. Toope olikin "seuraneitinä" mukana, jottei aina vain samat koirat pääse mukaan touhuiluhin.

Lauantaina olimme bortsujen tokotreeneissä Nekalassa. Roihu tuli mukaan lähinnä harjoittelemaan kiltisti kentän laidalla istumista. Ja hienostihan tuo istuikin! Hieman otettiin maahanmenoa ja lelulla repimistä, mutta siihen se jäikin. Lisäksi Even Herkku schipperke olisi ollut kivaa leikkiseuraa. Bedakin pääsi mukaan treeneihin ja oli onnessaan päästettään vähän muuallekin kuin kotia. Treenien jälkeen painuimme Mustiin ja Mirriin hieman shoppailemaan herkkuja (joita Roihu söikin muovipussin läpi ennakkoon). Sitten menimme Evelle hieromaan Nasun ja kaksikko sai jäädä aidatulla takapihalle herkkuluiden kanssa temuamaan. Tosin Roihu simahti kesken homman ja veteli sikeitä kun tulin takaisin ulos. Tässä samalla HUIMAT ONNITTELUT TVA NASULLE!!!! Kyllä teistä vaan saa ollakin ylpeitä! Me tullaan sitten vuosien päästä perässä ;)

Hieman ollaan otettu taas perusasioita tokossa, maahanmenoon yritetty saada nopeutta ja varmuutta lisää. Mutta varmisteluahan tämä kaikki vielä on...