Aika hurahtaa ohi! Roihun silmä on jo hyvä, ei pahemmin enää seuraavana päivän edes rähminyt. Nyt tosin on taas jokin tökännyt silmään, onneksi ei niin pahasti, hieman vain näkyy silmäkulmassa pattia. Noh...pikkuvika.

Bauhausissa ollaan ehditty jo pariin otteeseen tässä käymään, ollaan aktiivisia asiakkaita ;) ensin käytiin ostamassa Heinille tunnarikapulatarvikkeita ja tänään sitten käytiin Heinin ja Aatoksen seurana pyörimässä. Hyvin meni molemmat kerrat!

Tosiaan Heini ja pojat viihdyttivät meitä eilisestä tähän päivään asti. Paljon tuli kuvia taas otettua. Aatos viihdytti Roihua ja Roihu nautti! Pojat kävivät uimassakin ja Roihu meni hienosti perässä. Kävi oikein kunnolla uimassa, eikä vain vähän kahlailemassa. Tokoteltiin Nekalassa bortsuryhmän kanssa jälleen (Heini ja pojat siis mukana), päivä oli todella kuuma, mutta mukavaa oli. Molemmat noudot menivät nappiin, samoin sivulla istuttiin hienosti ja maassa makoiltiin myös. Luoksetuloakin otettiin pariin otteeseen ja ipana tuli huimalla vauhdilla miun luokseni! Upea pentu! Että olinkin taas ylpeä tuosta! Lopuksi vielä Roihu pääsi leikkimään 10 -viikkoisen bortsutyttösen kanssa. Kyllä näytti Tosi niin pieneltä Roihun vierellä! Mukavat treenit siis tosiaan!

Lisäksi sitten Heinin kanssa hieman liimailimme pikkuisen Roihun korvia hieman pystympään, on nimittäin hieman liian lupat miun makuuni (muuten saa kyllä sojottaa ihan mihin suuntaan vain, mutta ei luppia!). Katsotaan kuinka hyvin nuo liimat kestää meidän pedon vauhdissa!

Muuten ollaankin vain oltu ja treenailtu. Tokon hyppykin otettiin jo jossain määrin treeneihin mukaan, eli siis huimat pari senttiä on "hyppy" (tuo siis astuu sen yli vielä) ja harjoitellaan vain siis sen ylittämistä. Seisomistakin aletaan pikkuisen tässä ottamaan, mutta sen suhteen ei kiirettä. Kontaktia ja sivulla istumista treenaillaan ahkerasti. Ei olla paljoa naksuteltu, mitä nyt hieman kontaktin kanssa sekä kosketusalustaa treenaillessa. Maahanmenoa pitäisi saada nyt treenailtua ilman käsiavustetta... olen liikaa avustanut Roihua kädellä ja nyt ei meinaa homma toimia ilman kättä. Tosin eiköhän se hiljalleen opi sen ilman kättäkin, en olisi hirmuisen huolissani. Pujottelun kun saisi viritettyä tuonne pihalle, niin pääsisi sitäkin ottamaan.

Jotain varmasti taas unohtunut, mutta eipä se mitään tärkeää ole voinut ollakaan.