Noniin...nyt on sitten kaksi ensimmäistä hammasta tuosta edestä lähteneet. Niin se pikkuinen vain kasvaa ja tiputtaa hampaansa.

Onkin Roihu tehnyt kaikkea "kivaa" tässä lähipäivinä. Eilen päätti syödä palan muovia (koiranmakkarapaketin kuorta) kun Tero antoi ipanan nuolla muovia (tuskin antaa toiste enää), tänään tuli sitten ulos sekin palanen. Oli muuten yllättävän iso.

Tänään huomasin, että Roihulla oli jotain suussa, joten huikkasin neidin juoksemaan isompien perään ja nappasin kiinni juoksusta (jos jotain herkkua on suussa, niin ilman vaihtotavaraahan ei tulla miun luokseni). Huomasin, että kyseessä on lintu, jonka oletin neidin löytäneen pihalta. Puristettuani leukoja tarpeaksi kauan ja neidin tiputtaessa saaliinsa maahan, huomasin kyseessä olevan pikkuisen linnunpoikasen, joka oli vielä hengissä :( oli ilmeisesti varpusen poikanen, joka oli pesästään tippunut. Tero sitten lopetti raukan kun eläjää siitä tuskin olisi kuitenkaan tullut, armeliaampaa lopettaa.

Juu....eli meillä on siis oikeasti ahne pentu, mikä vain kelpaa. Veikkaan, että pikkulintukin olisi hotkaistu kokonaisena, jos olisin yrittänyt jahdata Roihua. Ja nyt se on vetänyt noita puruluita hieman liian isoissa paloissa kidastaan alas.

Tänään kävi pikkuinen (tai Roihun kokoinen) collie tyttö Iina meillä leikkimässä. Oli tytöillä ihan hauskaa, tai ainakin meidän Roihu simahti lopuksi. Kyllä kävi välillä Iinaa sääliksi kun Roihu repi kaulasta ja ties mistä. Mukavaa kuitenkin oli ja varmasti otamme myöhemmin uudestaan!