Roihu lähti tiistaina Heinin huomaan Vilppulaan :( nyt on siis kotona todella rauhallista, kun ei tarvitse koko aikaa komentaa neitiä ;)

Käväisimme pienellä asuntovaunureissulla tuossa ja Roihu oli tietysti mukana. Neiti meni yllättävän hienosti! Yöt nukkui kevythäkissä ulkona (asuntovaunussamme on etuteltta) ja päivisin puuhaili meidän kanssa. Mitään ihmeempää ei tainnut reissussa edes tapahtua, intoa piisasi joka paikassa.

Entistä röyhkeämpi tuosta on tullut. Käynyt syömässä pöydältä mm. Teron karkit ja muuta mukavaa. Kunhan taas kotiutuu, niin pistetään kunnolla kuriin ja nuhteeseen. Mitään sen suurempia tuhoja ei kuitenkaan ole onneksi tehnyt, ryöstää vain ruokaa minkä ehtii. Tiistaina aamulla livahti ennen ulosmenoa pussaamaan Teroa sänkyyn ja teki sitten ilopissan samalla. Hieno homma pestä isoa petaria.

Roihu on siis tosiaan viihdyttämässä Leeviä ja Aatosta. Neiti meni Heinin kämppää kuin olisi asunut ennenkin siellä ja ihaili sitä luiden määrää mikä lattialta löytyi ;) on kuulemma onnistunut jo Aatokselta ryöstämään luitakin, Leevi onneksi pitää hieman neidille kuria. Onneksi Aatos riehuttaa Roihua, niin Heini pääsee edes vähän helpommalla.

Ennen lähtöä punnitsin ja mittasin neitokaisen, taisi olla korkeutta 46cm ja painoa 12,4kg (ellen nyt väärin muista). Kulmurit eivät ole vieläkään lähteneet, joten Heini joutuu seurailemaan tilannetta.

Tämä blogi on siis seuraavat pari viikkoa aika hiljainen, odottelemme Tuitun jakaantumista.