Pitäisi kirjoittaa useammin kun aina ehtii unohtamaan kaikenlaista. Ties kuinka monta kertaa on pitänyt kirjoittaa, että Roihu ja Toope ovat nykyisin mitä parhaimmat ystävykset ja painivat ja repivät toisiaan karvoista. Vihdoinkin Toope tajusi, että tuossa on mitä mainioin leikkikaveri!

Hampaita on tippunut lisää, nyt yhteensä kolme alhaalta ja kaksi ylhäältä, on uusiakin jo pukannut tilalle. Rokotukset saatiin maanantaina samalla kuntoon kun Tui kävi ultrassa. Neitokainen ei tajunnut mitään kun lääkäritäti tuikkasi niskaan parit rokotukset. Kehuipa elukkalääkäri Roihun lihaksiakin ;) sanoi vain, että on tainnut juosta paljon, jepjep.

Roihu on auttanut talon maalaamisessa. On neiti meinaan vihreä tätä nykyä melkein kokonaan ;) noei...häntä nyt lähinnä ja kyljissä ja päässä ja tassuissa ja....ainakin pari kertaa kaatanut minun maalipönttöni. Uskomatonta miten se voikin siihen niin tarkasti osua. Noh...onneksi vaihdamme kohta valkoiseen väriin, niin saadaan tuohonkin enemmän valkoista sitten.

Nyt on muuten Roihu alkanut tekemään kakkoja sisälle. En ymmärrä mitä touhua tämä taas on, mutta todella rasittavaa. Onko lie maha sitten sekaisin (hieman löysähköä tuo on ollut, muttei mitään suoranaista ripulia kuitenkaan) vai onko mielenosoitusta? Pahalle on kuitenkin haissut ja harmittaa kovasti kun ollaan otettu takapakkia tässä asiassa. Toinen mukava piirre mikä on nyt ollut, on pöydiltä ruuan varastaminen. Tai tämähän ei ole mikään uusi homma, onhan tuo aina hamunnut pöydältä kaikkea. On vain niin pirun törkeä toimissaan. Tähän pitää päästä paremmin nyt puuttumaan. Virittää ansa keittiöön....

Treenauksessa ollaan pidetty parin päivän tauko, ihan vain senkin vuoksi, että oppii rauhoittumaankin välillä. Seuraamisia pieniä pätkiä, käsi on minulla koukussa rinnan korkeudella ja hyvin menee, ehkä peräpää on vähän kuitenkin vinossa? Noudot menee ihan jees, tosin tänään tippui metalli jalkohin, mutta nosti kyllä käskystä. Sivulla istuessa on nyt pidetty puista kapulaa suussa muutamia sekunteja ja palkattu siitä. Hyvin menee tuo, ihmettelin ihan kun ei yritä edes sylkäistä sitä pois suusta. Tunnaria ollaan otettu nyt vain heittelemällä tunnarikapulaa puskaan ja neiti joutuu nenää käyttämään etsiessään sitä. Ihan jees on sekin mennyt. Kaikkea pientä perusjuttua sen lisäksi otettu, malttia vain tarvitsee ipana lisää, kyllä se tästä. Pujotteluun menee nykyisin hieman liiankin innokkaasti kun ei vielä tiedä tarkalleen edes mitä tehdä. Ehkä sekin hahmottuu ajan myötä.

Ja viime lauantaina oltiin taas bortsutreeneissä Nekalassa. Oli taas Tosikin siellä ja kaksikko sai painia ja leikkiä kunnolla keskenään. Tulihan siihen pari isompaakin koiraa leikkimään, mutta Tosi hieman aristeli, joten siirryimme kaksikon kanssa sivummalle. Roihua olisi kovasti kiinnostanut kaksi isompaakin leikkikaveria, mutta Tosi oli kuitenkin paremman kokoinen. Treenit menivät ihan mukavasti, tuntuu nouto sujuvan myös tuolla hyvin.