Ulkona sataa, joten on taas hyvää aikaa kirjoitella päivän treenilöt tänne.

Tänään siis suuntana Tren Nekala, jossa kokoontui bc/ak treeniporukka jälleen kokoon. Sakkia olikin oikein mukavasti paikalla, joten häiriöitä olikin tarpeeksi. Myös Tuitun pentu Pimu oli päässyt paikalle (ja osittain Pimun takia en minä malttanut keskittyäkään).

Seuraamisessa oli aluksi katsekontakti hieman hakusessa, saatiin lopulta kuitenkin sekin kuntoon. Pari pientä pätkää menikin ihan hienosti! Ei kuitenkaan parasta Roihua tänään tuon osalta. Pientä paikallaan istumistakin otettiin, lähinnä vain sen takia, ettei nousisi luoksetulossa. Ensimmäisellä kerralla Roihu meni maihin kun olin palaamassa palkkaamaan (mitähän tämäkin nyt oli?!), toisella kerralla ok, kolmannella karkasi luokse ja viimeinen kerta ok. Ihan liikaa virtaa taas mukana kuvioissa.

Ruutu olikin mielenkiintoinen. Käytimme samoja merkkejä kuin mitä käytimme eilen suuntien opettelussa, näitä ei ole siis aiemmin käytetty ollenkaan ruutua tehdessä. Roihu meni näppäränä tyttönä seisomaan yhden merkin viereen eikä ruutuun! Ilmeisesti eiliset tolpalla seisomiset siis muistetaan hyvin. Noh...uusi lähetys vain ja pienen sivukierron lisäksi ei muuta mainittavaa (meni kyllä oikein ruutuun, meinasi vain taas mennä ilmeisesti seisomaan merkin viereen). Kolmas kerta toden sanoo ja Roihu pinkoikin hienosti ruutuun lelua hakemaan. Tästä opimme, että ruutua tullaan harjoittelemaan hyyyyvin monilla erilaisilla ruutumerkeillä.

Lopuksi vielä lyhyehkö paikkamakuu tiuhalla palkkaamisella. Hyvinhän se meni, ei kertaakaan noussut ja pysyi oikein nätisti paikoillaan. Tosin hieman katseli ympärilleen, mutta ei noussut.

Eräs asia mikä minua häiritsi oli neidin käytös kun treenasin Tuittua ja Bedaa. Neitokaisella on aika kuuluva ääni ja tuo otus kyllä tekee varsin selväksi sen, ettei tykkää olla hihnassa kiinni kun toiset treenaavat. Jos jotain hyvää täytyy tästä päivästä sanoa, niin Roihu pysyy aika hyvin kuitenkin hanskassa. Eli ei karkaile toisten koirien tai ihmisten luo, malttaa kuunnella ja intoa piisaa (tosin tuo into välillä vaikeuttaa myös treenaamista kun ei malteta).

Sitten ei muuta taidettukaan ottaa...Roihu pääsi vähän Pimun kanssa painimaan, ettei elämä vaan kävisi tylsäksi ;)