Treenailtu ollaan lumisateessa, samoin paimenneltu. Sunnuntaina kävimme oman seuran treeneissä tahkoamassa keskellä lumipyryä hieman tokoa. Mitään kovin ihmeellistä ei tehty, oli aika pikatreenit. Paikallaan istumista otettiin, samoin hieman seuraamista, mitkä menivätkin aika kivasti.

Tiistain treeneissä otettiin hyppyä, noutoa, seuraamista ja paikkamakuuta. Hyppy ihan kivasti lelun kanssa, seuraamisetkin ihan ok (tosin välillä kontakti katoaa....) ja paikkamakuu oikein hienosti! Palkkasin useasti, kestoltaan oli 2,5min ja hyvin pysyi! Kerrankin tuokin onnistui. Noudon menin itse pilaamaan. Nyt on siis ongelmana se kapulan sylkäisy, olen itse liian vauhdikkaasti napannut aina kapulan Roihulta ja nyt se on sitten johtanut kapulan sylkemiseen. Noh...tätä pitää vain nyt harjoitella rauhassa.

Tänään käytiin paimentamassa Hämeenkyrössä. Kauhea lumisade ja parit pässipojat olivat mielenkiintomme kohde päivällä. Roihu pääsi kehiin ja lähes heti neito lähti etenemään kohti pässipoikia. Aika hyvinhän tuo meni! Tosin välillä meinasi mopo karata käsistä ja Roihu pölläyttää lambeja. Valitettavasti en saanut liinalla repäistyä Roihua parista tilanteesta tarpeaksi nopeasti vaan Roihu pääsi pölläyttämään pässipoikia. Noh...hieman tiukempi ota vain hommaan ja lopussa homma sujuikin jo hallitummin. Toinen pässykkä pääsi hieman pökkäisemäänkin Roihua ja neito ei ihan heti mennyt samasta nurkasta poikia enää ajamaan. Minäkin sain kunnon pökkäisyn polven alapuolelle ja nyt on komea mustelma jalassa. Roihu kuitenkin jatkoi paimentamista tämänkin jälkeen, joten mitään isompia traumoja ei tainnut neidille jäädä. Hauskaa oli ja varmasti jatketaan joko omilla lampailla tai sitten jossain muualla. Eiköhän tästä meille uusi harrastus vielä tule...kunhan ensi kesä vain koittaisi pian.

Tällä erää ei jaksa kirjoitella enempää...ehkä taas myöhemmin!