Eipä taas muista kaikkea mitä on touhuiltu, mutta tehdään pikakooste muutamista pääasioista kuitenkin.

Pientä tokoilua ollaan harrasteltu. Seuraamista pitää hioa lyhyillä pätkillä ja lelun kanssa, muuten ei ole intoa tarpeaksi vaan neito jättäytyy hieman taakse. Käännökset sujuvat hienosti, tosin vasemmalle käännöstä tehdessä annan hieman apuaskelia vielä. Peppua tuo ei osaa vielä heilauttaa tarpeaksi hyvin, mutta sitäkin treenaillaan (pyöritään vasemmalle ympyrää...).

Noutoa ei olla otettu, mutta tunnarikapulaa on taas kannateltu suussa ja aika hyvin tuntuu menevän. Ruutua otettiin tänään kerran ja hyvin sinkosi pikkuinen ruutuun. Luoksetulot menevät muuten hyvin, mutta R ei osaa vielä tulla tarpeaksi hyvin suoraan sivulle. Tosin tämä on helppo korjata treenailulla, ei olla pahemmin otettu edes luoksetuloa suoraan sivulle tulolla vaan aina heitetty pallo tai lelu selän taakse.

Paikkamakuukin on alkanut sujumaan, tänään reilu 2min paikkamakuu ilman välipalkkoja ja neito pysyi! Häiriötä ei ollut nimeksikään, mutta helpollahan sitä pitääkin aloittaa, jotta saadaan tuo varmaksi. Hiljalleen sitten vaikeutetaan paikkaa kun alkaa sujumaan omassa pihassa ensin hyvin.

Se tokoilusta sitten. Tiistaina suuntasimme auton nokan kohti Loviisaa/Porvoota, kyydissä oli Tui ja Roihunen. Mentiin katsomaan Rillaa ja Turboa. Pienet treenit otettiin sitten Loviisassa, Roihu pääsi kokeilemaan ensimmäistä kertaa A-estettäkin kun se oli kentällä. A-este meni oikein mukavasti pari kertaa, olisi Roihu varmaan enemmänkin kiipeillyt, mutten antanut lupaa. Muuten tehtiin vain ihan perustokoilua. Hieman kyllä tuntui neidin keskittyminen herpaantuvan, liekkö johtui ihanaisesta Rillasta. Ainut vain, että treenien loputtua Roi ei meinannut tulla minun luokseni vaan istu tökötti kentällä tyhmänä eikä tullut kutsusta. On nyt muutenkin alkanut tuota harrastamaan, ilmeisesti pitäisi treenien vain jatkua ja jatkua.

Keskiviikkona sitten hieman kävimme omilla lampailla paimentelemassa. Pidin Roihun aika tiukassa kurissa ja nuhteessa, en päästänyt kovin pitkälle (tosin liinakin oli sen 5m). Hieman oli liikaa taas intoa pelissä, mutta hienostihan tuo lopulta meni kun malttoi. Pitää vain välillä käydä varovaisesti koettelemassa. Sitten käväistiin hieman viestiä harjoittelemassa tuossa pellolla kun Kaarina tuli Hiskin kanssa treenailemaan (ja hierotuttamaan toisen koiransa Hetan). Hiski juoksi kuin pieni pirulainen minun ja Kaarinan välillä, todella hienosti meni! Roihukin meni nyt paljon paremmin kuin viimeksi. Ensin R juoksi minun luota Kaarinan luo, Kaarinalla oli lelu, jolla leikkivät sitten. Sitten taas takaisin minulle. Otettiin sitten vielä toisen kerran samalla tyylillä, hieman pidennettiin matkaa. Hyvin juoksi Roihu taas, ainut vain että neito tuli lelun kanssa minulle takaisin. Muutettiin sitten taktiikkaa ja annoin nakkia Kaarinalle, jotta Roihu saataisiin pysymään Kaarinan luona, eikä se lähtisi ominpäin miun luokseni. Homma toimikin ja lopetimme sen sitten siihen. Tästä taas jatkellaan myöhemmin.

Tänään sitten taas ammuttiin Roihulle vieraassa paikassa. Hyvin meni, vaikkakin Tero ampui aika lähellä ja paikassa kaikui aika paljon. Hieman ensimmäisen laukauksen aikana katsoi ampumisen suuntaan, mutta pari muuta laukausta eivät enää hetkauttaneet missään. Siitä sitten suuntasimme Agrimarkettiin, jonne Roihukin pääsi shoppailemaan. Agrimarketin jälkeen Bauhausiin, jossa jopa tapahtuikin jotain. Minulta nimittäin lipesi talutin (saatoin hieman huolimattomasti pyöritellä sitä käsissäni) ja Roihu pääsi sitten livahtamaan muutaman metrin päähän, mutta tuli kyllä kutsusta takaisin. Hävetti kyllä sen verran, että menin viemään Roihun autoon ja jatkoin loppuajan ilman Roihua. Toisaalta...eipä tuossa mitään ihmeitä edes sattunut, eihän Roihu edes mennyt yhdenkään ihmisen luokse vaan tuli luokse.

Saatiin Turbon omistajalta hirvenkoipi (karvoineen) tuliaisiksi ja Roihu onkin pyhittänyt aikaansa tuolle koivelle. On niin ihanaa jyrsiä tuota karvakoipea pihalla. Tänäänkin lenkin jälkeenkin jäi syömään tunniksi koipea ulos. Saapi ainakin purettua energiaansa vielä tuohonkin.