Taas on pari päivää hujahtanut, en saanut vuodatusta oikein taas välillä toimimaan. Tästä syystä Tero on kiltisti tekemässä meille blogia kotisivuillemme, joten toivottavasti siirrymme käyttämään sitä sitten jossain välissä.

Sitten treeneihin. Nyt on ollut pari päivää väliä aktiivisemmalla treenillä sillä meillä on ollut muuta puuhaa. Tänään kuitenkin tehtiin sitten kaikkea kivaa metsässä.

Alkuunsa Roihu pääsi taas hakumetsään tallaamaan aluetta ja sinkoilikin sinne ja tänne ja tuonne. Kolme hajuhakua taas metsikössä. Nyt yritin entistä enemmän kiertää niin, ettei Roihu vain olisi nähnyt maalimiestä. Tällä kerralla maalimiehillä oli maastoverkko päällä, ettei näöllä pääse pelaamaan. Roihulla oli selvästi jo jutun juju päässä muhimassa, sillä neito oli ihan intona kun lähdettiin kävelemään metsään. Ensimmäisellä maalimiehellä Roihu hieman väisti kun maalimies otti verkon yltään, mutta sinkosi samantein maalimiehen luo kärkkymään nameja. Seuraavalla piilolla Roihu ei enää edes tajunnut tuota verkkoa, vaan hyvin meni luo. Kolmaskin meni hyvin. Ainut vain, että neidolla on liikaa intoa ja meinaa nuolla naamaa ja mennä syliin. Noh...toisaalta parempi näin kuin arka koira, joka ei uskalla mennä maalimiesten luo.

Sitten pikaiset viestitreenit vielä Kaarinan kanssa. Lähdettiin Roihun kanssa polkua pitkin kohti metsää, toki jätettiin Kaarinalle lelu ja nami. Käpöteltiin siinä sitten ja Roihu meni nenä maassa edellä, ilmeisesti ihmisen jäljet, jotka olivat edellä kiinnostivat todella paljon. Epäilinkin jo hieman muistaako Roihu koko Kaarinaa namien kanssa. Käveltiin kuitenkin kunnon matka (n.300m?), polku päättyi t-risteykseen ja jatkettiin sen ohi metsään, jossa ei ollut kuin jänöjen jälkiä. Lähetin Roihun ja rusakko pinkaisi matkaan ilman epäröintejä. Etenin vähän matkaa jatkaen samaa suoraa kuin mitä olimme tehneet tullessamme. Kesti hetken ennen kuin Roihu pyyhälsi takaisin, ehdin jo hieman huolestua, sillä maasto ja matka olivat kuitenkin hieman vaikeammat kuin aiemmin. Roihua ei olisi paljoa minun namit kiinnostaneet, hinkui takaisin jo Kaarinalle :D otin kuitenkin neidin kiinni ja annoin nameja. Ja yllättäen Roihu sinkosi kuin tykistä takaisin Kaarinalle. Minä sitten kävelin takaisin Kaarinan ja Roihun luokse. Roihu leikki tyytyväisenä Kaarinan kanssa kun minä vihdoin pääsin perille. Tosin neiti oli kuulemma halunnut vain namia eikä lelu olisikaan kelvannut. 

Sitten vielä Hiski ja Roihu pääsivät metsään leikkimään. Tosin Hiskiä tuntui kiinnostavan keppien kanssa puuhailu Roihua enemmän, joten Roihu päätti juoksennella sitten itsekseen ympäri metsää. Noh...hyvää se silti teki. Kiitos Kaarinalle taas viestitreeneistä! Ensi viikolla taas uudestaan, jos ehditään.