On tullut hieman taukoa kirjoittelussa, oli hieman joulukiireitä ja muuta mukavaa. Puoliakaan en treeneistä muista, mutta jospa sitä kirjoittelisi jotain siitä mitä muistaa. Ollaan me tosin välillä lepäiltykkin, jollei lenkkejä lasketa.

Aloitetaan tuoreimmasta eli tästä päivästä. Olimme Kaarinan ja Hiskin (sekä Hetan) kanssa hieman metsikössä treenailemassa viestiä ja muuta pientä kivaa. Viesti menikin meillä aivan putkeen! Otin Roihun ja käveltiin jonkin matkaa metsään, siten ettei Roihu nähnyt Kaarinaa. Roihunen oli aivan intona lähdössä Kaarinan luokse, joten lähetin Roin matkaan ennen kuin Kaarina ehti neitoa kutsumaan. Roihu sinkosi suorastaan matkaan ja hyvin meni perille, itse siirryin tällä välin vähän matkaa eri paikkaan, joka kuitenkin näkyi lähetyspaikalle. Roihu tulikin kuin pikkuinen rusakko takaisin ja tajusi minut suht nopsaan. Viimeinen lähetys Kaarinalle meni ilman ongelmia, ei yhtään neito epäröinyt vaan sinkaisi matkaan. Jes! Tästä on enemmän kuin hyvä jatkaa. Taidettiin löytää meidän oma laji.

Lisäksi otettiin esineruudun alkeita Roihulle, ei meinannut neiti vain alkuunsa tajuta homman nimeä. Hajut kiinnostivat jostain syystä enemmän kuin lelu, jonka Kaarina heitti tallatulle alueelle. Lopulta vaihdettiin hieman paikkaa ja Kaarina heilutteli lelua kunnes Roihu tuli nappaamaan sen ja sitten hirmuisilla kehuilla minulle. Nyt pitää siis opettaa Roihua hakemaan leluja ulkona ja tuomaan ne miulle. Hauskaa oli kuitenkin kokeilla kuinka homma sujuu, vai sujuuko.

Lopuksi vielä otettiin hieman ohitustreenejä ja hyvinhän se meni :) eipä paljoa kiinnostanut Hiski, kun miun kädessäni oli namit. Sitten Kaarina hieman ampui meille, jotta saatiin paukkuja taas testailtua. Hyvinhän se meni, ensimmäisellä korvat kääntyivät, mutta kaksi muuta ei aiheuttanut mitään reaktiota. Sitten päästettiinkin nuoriso juoksemaan keskenään hetkeksi. Vauhti oli aikamoinen ja selvästi nauttivat juoksemisesta (kerrankin joku juoksi Roihun kanssa kunnolla!). Tämä pitää ehdottomasti ottaa uusiksi!

Illalla käytiin agissa ottamassa putkea pari kertaa, ensin vain hieman mutkalla oleva putki, sitten u-muotoinen, vauhdilla meni.
Päästiin Roihun kanssa myös kokeilemaan hieman hakua sunnuntaina. Minä onnistuin lahjakkaasti mulahtamaan, mutta silti olin kiltisti treenit loppuun asti. Roihu pääsi tallaamaan aluetta ja ensimmäisenä treenamaan. Roihulle otettiin helppoja piiloja ja minä kävelin Roihu hihnassa piilon läheltä, jotta neiti olisi saanut hajun, eikä näöllä pelannut. Noh...ohjaajan tunaroimisen takia Roihu kyllä näki maalimiehen, eikä haistanut. Kolme maalimiestä otettiin yhteensä ja Roihulla oli hauskaa. Kiinnosti kovasti lähteä yksinään metsään haahuilemaan, mutta pidettiin nyt kuitenkin vielä hihnassa.

Lopuksi otettiin vielä viestiä Kaarinan ja Hetan kanssa. Hyvin meni nuokin treenit, samalla tyylillä kuin tänäänkin. Kävelin Roihun kanssa jonkin matkaa ja lähetin matkaan. Hyvin meni ja hyvin tuli takaisinkin, sekä meni taas Kaarinalle. Eipä siinä ihmeempiä. Lopuksi ampuiltiin, ensimmäinen laukaus aiheutti pään kääntymisen ja kaksi muuta ei mitään.

Lisäksi ollaan käyty agilitaamassa. Roihulla on liikaa vauhtia esteillä (lähinnä nyt kontaktit huolettaa), muuten menee mukavasti, ei ole rohkeudessa ongelmaa. Kunhan nyt pidetään hauskaa vain.

Tokoiltukkin ollaan hieman, lisäksi yritetty ottaa temppuja mukaan ohjelmistoon, ettei käy liian yksipuoleiseksi. Näistä ei nyt ole ihmeemmin kommentoitavaa. Pitänee alkaa kirjoittelemaan useammin, jotta muistan kaiken.